• +32 89 777 587
  • info@smartwheels.be

Batterij service

Als specialist in elektrische fietsen is het van groot belang dat wij alle klanten kunnen helpen die problemen ondervinden met hun batterij. Dit is waar we het grote verschil kunnen maken ten opzichte van de gewone fietsenmaker!

De verscheidenheid in fietsbatterijen is groot. Er zijn verschillende soorten baterijien te onderscheiden met elk hun eigen kenmerken en voor- en nadelen. Welk type batterij u heeft kunt u in de meeste gevallen terugvinden op de batterij, maar ook op de lader staat normaliter informatie vermeld over het type batterij, de spanning en de capaciteit van de batterij.

batterij

Kort gezegd kan een onderscheid worden gemaakt tussen: Lood/SLA batterijen, NI-CD batterij, Ni-MH batterij en Li-ionbaterijen.

Een groot aantal baterijen komt in aanmerking voor revisie. Dit geldt voor bijna alle lood, Ni-Cd en Ni-MH batterijen. Ook steeds meer Li-ion batterijen kunnen we van een nieuw batterijpack voorzien, veel modellen leveren we echter ook nieuw. Dit betreft dan de originele fabrieksbatterijen of compatibles van hoge kwaliteit. Daarnaast leveren wij een zeer uitgebreid assortiment acculaders.