• +32 89 777 587
  • info@smartwheels.be

Covid-19

Beste klant, 

Was u een aankoop van een elektrische fiets aan het overwegen voor de corona maatregelen van toepassing waren of denkt u er momenteel aan?

Zoals u weet zijn alle winkels gesloten, wij willen u toch de mogelijkheid bieden om een fiets aan te kopen die aan al uw wensen voldoet.

Hiervoor heb ik een checklist uitgewerkt waarin de meeste zaken terugkomen die ook in een info gesprek aan bod zouden komen.

Indien u deze lijst zo goed mogelijk invult en aan mij terugbezorgd, maak ik vervolgens een selectie van enkele fietsen die voor u geschikt zouden kunnen zijn. Dit aan de hand van uw antwoorden en onze ervaring in de sector.

Na het ontvangen van onze info over de volgens ons meest geschikte modellen bieden we jullie de mogelijkheid om de modellen die jullie het meeste aanspreken te testen. We zullen hier samen een moment voor zoeken om deze bij jullie aan huis te leveren.

Wij leveren de modellen aan huis met inachtname van de vooropgestelde maatregelen zoals:

*fietsen worden ontsmet, geen fysiek contact met jullie als klant, social distance, …

Een korte uitleg met gebruiksaanwijzing versturen we jullie via email of telefonisch. 

Via deze weg willen we onze expertise doorgeven en jullie toch laten genieten van een aangename fietstocht in deze corona tijden.

Meer info via e-mail op info@smartwheels.be of op www.smartwheels.be/covid-19