• +32 89 777 587
  • info@smartwheels.be

Bikkel

Bikkel Ibee T1

Bikkel bikes, topkwaliteit en een breed assortiment voor een betaalbare prijs.

Bikkel bikes is een echte Nederlandse fietsfabrikant. Bikkel bikes zijn 21 jaar geleden ontstaan vanuit een passie voor het fietsen, alsmede vanuit de wens om kwaliteit te leveren tegen een redelijke prijs. Nederland staat bekend om zijn fietsen maar echte Nederlandse fietsen worden steeds zeldzamer op de weg. Bikkel bikes worden in het Limburgse Nederweert ontwikkeld en opgebouwd en onderscheiden zich daarmee op de Nederlandse markt. De lokale werkwijze zorgt ervoor dat er maximale controle is op de kwaliteit, snel ingespeeld kan worden op de markt en vakkundig en snel service verleend kan worden aan klanten.   Gedurende zijn bestaan won Bikkel diverse keren vergelijkende fietstesten en recent was Bikkel bikes nog testwinnaar in de overall score.

Naast de zeer betrouwbare voorwielmotor, introduceert Bikkel bikes in 2016 ook modellen met een achterwiel- en middenaandrijving. De achterwielmotor is leverbaar in het nieuwe model de ibee rm. Het gehele systeem is identiek aan het voorwielmotor systeem en dus voorzien van dezelfde controller, accu en display. Voordeel is dat de techniek vertrouwd is. U zult echter een andere doch zeker prettige manier van ondersteuning ervaren.

In 2016 wordt een nieuw middenmotor systeem geïntroduceerd. De motor is centraal rondom de trapas ontworpen en heeft daardoor een eigen aanzicht en valt aan de rechterzijde volledig weg achter de kettingkast. Het systeem is zeer krachtig en ondersteunt tot wel 80 NM en is daarmee een van de krachtigste systemen op de markt. De accucapaciteit is standaard 418 Wh. Het middenmotor systeem is 36 volt en hiermee introduceren wij een nieuw display, een koplamp die op de accu aangesloten is en onderbrekers in de remgrepen. De kwaliteit is hetzelfde als u gewend bent van ons voorwielmotor systeem.

Bikkel Ibee T1

IBEE T1 1699 €

Bikkel IBee T2

Ibee T2 1799 €

Bikkel IBee RM 1849 €

IBee RM

Bikkel IBee Cnamic 1

IBee Cnamic 1 2149 €