Mondraker

Mondraker

Mondraker is gevestigd in Elche, Spanje. Het Spaanse merk is een uniek merk dat zich weet te profileren als één van de meest innovatieve internationale merken door de lat nogmaals hoger te leggen op het gebied techniek in ieder level van de MTB-Creaties.  Mondraker is vooral  bekend  in  het  downhillcircuit  en  is  nu  aan  een  steile  opmars  bezig  in  de  crosscountry.  Belgisch Kampioen  mountainbike  Githa  Michiels  rijd  namelijk  voor  Mondraker  

Forward Geometry

Zero Suspension

Stealth Carbon

IST EVO(Podium)

Ook in de wereldbeker Mountainbike vindt men Mondraker terug en dit op de Podium Carbon RR of de langverwachte en gloednieuwe F-Podium. Geen ander fietsmerk dat de geometrie van deze fiets toepast. De podium herken je aan zijn doorlopende bovenbuis in het stuur. Deze fiets kan je bij ons altijd een weekendje testen. Geloof het of niet maar deze fiets is effectief een paar sec. per km sneller dan andere!

Het toppunt van 2016 was de 1ste, 2de en 3de plaats op het WK Downhill in Vall Di Sole. Dit heeft geen ander fietsenmerk ooit voorgedaan.

Hieronder vindt u enkele modellen.

Cross Country (Alu):

Mondraker

Chrono

Mondraker

Chrono R

 

 

 

 

 

 

Cross Country (Carbon)

Mondraker

Podium Carbon

 
Mondraker

Podium Carbon R

Mondraker

Podium Carbon RR

Mondraker

Chrono Carbon

Mondraker

Chrono Carbon R

Mondraker

Chrono Carbon RR

 
Mondraker

F-Podium

Mondraker

F-Podium R

Mondraker

F-Podium RR

Mondraker

F-Podium RR SL