• +32 89 777 587
  • info@smartwheels.be

Mondraker

Mondraker
Mondraker

Mondraker

Mondraker is gevestigd in Elche, Spanje. Het Spaanse merk bestaat dit jaar 17 jaar en heeft dan ook alle registers opengetrokken om de 2018 collectie te presenteren als één van de meest innovatieve internationale merken door de lat nogmaals hoger te leggen op het gebied techniek in ieder level van de MTB-Creaties. De kleur en designs is één van de hoofdthema’s in de gehele collectie. De 27’5 PLUS modellen zijn ook uniek in hun positie dankzij de innovaties.

Forward Geometry

Zero Suspension

Stealth Carbon

IST EVO(Podium)

Mondraker is vooral gekend in de downhill. Wereldkampioen Danny Hart is hier het grootste voorbeeld van.

Ook in de wereldbeker Mountainbike vindt men Mondraker terug en dit op de Podium Carbon RR. Geen ander fietsmerk dat de geometrie van deze fiets toepast. De podium herken je aan zijn doorlopende bovenbuis in het stuur. Deze fiets kan je bij ons altijd een weekendje testen. Geloof het of niet maar deze fiets is effectief een paar sec. per km sneller dan andere!

Het toppunt van 2016 was de 1ste, 2de en 3de plaats op het WK Downhill in Vall Di Sole. Dit heeft geen ander fietsenmerk uit voorgedaan.

Hieronder vindt u enkele modellen. Phase en leader zijn zowel in 27,5 als 29er te verkrijgen. Al de modellen vindt u hier

ALU Hardtail:

Mondraker MTB

Chrono

Mondraker MTB

Chrono R

Mondraker MTB

Chrono RR

 

 

 

 

 

 

 

Carbon Hardtail:

Mondraker MTB

Podium Carbon RR

Mondraker MTB

Podium Carbon R

Mondraker MTB

Podium Carbon    

 

 

 

 

 

 

 

Mondraker MTB

Chrono Carbon R

Mondraker MTB

Chrono Carbon