Op 24 februari 2023 is de Urban Arrow Family door de RAI vereniging uitgeroepen tot Bakfiets van het jaar 2023. De Fiets Awards vonden plaats tijdens de opening van de E-Bike Xperience in de Jaarbeurs Utrecht. 

Voor de 36e keer vonden de Fiets Awards plaats, maar nog niet eerder werd de bakfiets award uitgereikt. Alle bekende bakfiets leveranciers deden mee aan de verkiezing, maar Urban Arrow sleepte de award uiteindelijk binnen. Urban Arrow is heel trots dat juist zij als eerste deze titel hebben mogen winnen. Jorrit Kreek, mede-oprichter van Urban Arrow zegt: “Al meer dan 10 jaar maken wij met veel plezier elektrische bakfietsen die ondertussen niet meer uit het straatbeeld weg te denken zijn. We zijn heel trots dat de Urban Arrow Family nu bekroond is als bakfiets van het jaar 2023 door de vakjury.”

In het juryrapport was onder andere te lezen: “Een vertrouwd gezicht in het straatbeeld. Maar wel eentje die verrassend genoeg nog steeds de norm zet als het gaat om een net zo vertrouwde rijervaring. Stabiel (ook met belading) geeft hij vanaf de eerste meters al het gevoel dat de fiets je in het typische Nederlandse van volledige controle in het verkeer nooit zal verrassen. Het slanke ontwerp met veel ruimte, lage instap en de betrouwbare elektrische ondersteuning maken het plaatje compleet. Een heerlijke metgezel voor een actief gezinsleven.”

Over Urban Arrow

Sinds 2011 is Urban Arrow één van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van elektrische bakfietsen met ruim 700 erkende dealers en meer dan 90.000 verkochte fietsen wereldwijd. Het doel van Urban Arrow is om een blijvend verschil te maken in stedelijke mobiliteit. Het brede productassortiment van Urban Arrow wordt gekenmerkt door een grote veelzijdigheid, een constant hoge kwaliteit en superieur rijcomfort. Urban Arrow produceert elektrische bakfietsen voor gezinnen en bedrijven.

#

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.