• +32 89 777 587
  • info@smartwheels.be

Wend Wax

ratis Wattages, minder slijtage, minder vuil,, minder geluid en gewoon een beter lopende ketting op je fiets! Dat is waar wend Wax voor staat!

De ‘Wend wax-on’ is, de eerste op paraffine gebaseerde rub-on, ketting wax. Na jaren van onderzoeken en testen is deze Wend wax-on op de Amerikaanse markt gekomen.

De wax is gemaakt op basis van paraffine met toevoeging van Zink en Teflon als smeermiddel. Deze driedelige formule zorgt voor een vuil afstondende ketting met minder wrijving. Een soepele ketting met minder wrijving resulteert dan weer in een langere levensduur van jouw ketting en andere onderdelen van het schakelmechanisme. Wend Wax-on is snel, stil en efficiënt. Het maakt de ketting van jouw fiets raceklaar voor vele kilometers.

Bestel online

Wend Wax-off is veel meer dan enkel een kettingreiniger. Het is een vloeibare wax-additief dat diep in de schakels van jouw ketting doordringt. Deze verwijdert de resten van aanwezige wax, olie en ander vuil, dat niet op ketting hoort. Wend wax-off reinigt jouw ketting grondig en zorgt ervoor dat de ketting goed voorbereidt is op een verse laag Wend wax-on.

 

Wend Wax wordt in België verdeelt door Smartwheels BVBA.

Geïnteresseerden verkooppunten mogen altijd contact opnemen via info@wendwax.eu