Bryton Incorporated werd opgericht door een eliteteam in de ontwikkeling en marketing van GPS-producten. Met sterke teams in R&D en productinnovatie liggen zij aan de basis van het succes van Bryton.

GPS-toepassingen herdefiniëren. Ze richten hun productontwikkeling op het herdefiniëren van sportelektronica met GPS-toepassingen, een betere bruikbaarheid en veel mogelijkheden om de gebruikers geïnteresseerd en gemotiveerd te houden.

Op dit moment voert Bryton een volledige lijn GPS-fietscomputers om aan de eisen van de consumenten te voldoen op 4 belangrijke sportgebieden: FIETSEN – FITNESS – AVONTUUR BUITENSHUIS – ATLETISCHE TRAINING

Enkele modellen:

Fietsers die op zoek zijn naar krachtige en nieuwe functies en technologieën, bevat de Rider 750 online navigatie met vooraf geladen kaarten en geavanceerde trainingen, in combinatie met nieuwe integraties zoals het Fietsradarsysteem en de Slimme trainerondersteuning, evenals dynamische sensorondersteuning.

Volg uw instinct met de Rider 860! Met een aanraakscherm in kleur van 2,8” biedt de Rider 860 de beste weergave- en intuïtieve gebruikservaring. Met OpenStreetMap, routepuntfunctie en nauwkeurige navigatie, leidt de Rider 860 u om het niet-verkende te ontdekken. Met de krachtige integratie van derden, kunt u gemakkelijk trips van Komoot en RideWithGPS synchroniseren. Volg uw instinct. Rider 860 zal u ondersteunen!

De Rider 410 is de eerste GPS-fietscomputer met volledige ondersteuning voor het Global Navigation Satellite System wat voor een snellere aquisitie en een nauwkeuriger positionering dan ooit tevoren zorgt. Het 2,3 inch grote scherm toont 8 gegevens tegelijk zodat u efficiënter traint. De Rider 410 ondersteunt zowel ANT+ en BLE-activiteitssensoren voor een maximale compatibiliteit omdat hij is gebouwd voor fietsliefhebbers wereldwijd.

Voor meer informatie van deze en de andere modellen bent u altijd welkom in onze winkel of neem een kijkje op http://www.brytonsport.com/#/products