• +32 89 777 587
  • info@smartwheels.be

Simplon

lichtste ebike

SIMPLON

is een Oostenrijkse fietsenfabrikant die sinds 1961 fietsen bouwt van de hoogste kwaliteit. Als een in traditie gewijde onderneming staat Simplon voor topkennis op het gebied van carbonframes, gewicht- en prestatie-geoptimaliseerde sportfietsen met individuele specificaties, afgestemd op de klant zijn vereisten, topkwaliteit en innovatie.

Naast deze sportfietsen hebben zij ook afdeling e-bikes. Bovendien zijn deze e-bikes meer dan alleen een fiets met ondersteuning voor de rit. Van de snelle sportfiets, tot de duurzame tourfiets en de winkelfiets voor wekelijkse trips naar de markt, een individueel ontworpen e-bike wordt de ideale manier van transport.

Bereik, betrouwbaarheid, laag totaalgewicht en intuïtieve bediening maken het verschil.

De producten die SIMPLON gebruikt om de fietsen af te monteren zijn van bijzonder hoogwaardige merkartikelen. Ze zijn aangepast aan de speciale vereisten van sportfietsen en e-bikes. Door hun voortdurende innovatieve ontwikkelingen in de high-end sector en de hoogste kwaliteitsnormen, hebben ze een uitstekende reputatie. 

Om deze redenen zijn wij dan ook zeer vereerd om de eerste geselecteerde gespecialiseerde dealer binnen België te zijn. U kan bij ons steeds terecht voor gespecialiseerde info, een testrit en optimale service. 

Carbon Series met zeer laag gewicht:

Simplon

Chenoa Uni

Simplon

Chenoa HS

Simplon

Silk Carbon

 

 

 

 

 

 

 

Kagu Series met geïntegreerde accu:

Simplon

Kagu Bosch Riem

Simplon

Kagu Bosch

Simplon

Kagu Bosch Uni