Babboe logoDe Babboe bakfiets is een handgemaakte bakfiets uit Nederland. Deze bakfietsen zijn ontwikkeld voor en door mensen die de behoefte hebben om op een veilige/gezonde manier hun kinderen te vervoeren door de stad.

Babboe E-Carve Mountain

We waren de eerste winkel in België die Babboe bakfietsen mocht promoten wat resulteert in een uitgebreid netwerk van onze klanten.

We bedienen onze klanten vanuit Limburg tot aan de Belgische kust. We komen telkens aan huis voor het onderhoud van je bakfiets.

Woon je echter te ver voor een testrit, contacteer ons dan en we regelen een testrit bij een van onze klanten. Onze klanten vindt je bijvoorbeeld in volgende steden: Knokke, De Panne, Leuven, Antwerpen, Mechelen, Genk, Turnhout, Geel, Mol, …

Je kan dus spreken van exclusiviteit bij Smartwheels. We beschouwen het dan ook als een grote eer dat een grote firma als BABBOE gelooft in ons om hun product te promoten.

De babboe bakfietsen kunnen uitgerust worden met Maxi-cosi koppelingen of andere accessoires en worden volledig gebruiksklaar aan huis geleverd!

Je kan verschillende bakfietsen testen bij ons en dit kan zonder afspraak. We houden sowieso elke 2 de zaterdag van de maand een openhuisdag waar je een gratis kussenset krijgt bij een bestelling van een bakfiets.

 

Kom de elektrische bakfiets nu bij ons testen

en ga met je kleine spruit(en) veilig en wel de baan op.

 

Babboe bakfietsen

Betekenis Babboe / Baboe

Babboe is een verbastering van het Maleisische / Indonesische woord baboe dat kindermeisje of kinderoppas betekent. Dit met als rationale dat Babboe je helpt om je dierbaarste bezit, je kinderen, veilig te vervoeren. Dus te allen tijde op je kinderen te passen!