URBAN ARROW wil koploper zijn in stedelijke mobiliteit. Hun ontwerpfilosofie is gedurfd en duidelijk: altijd vooruit. Ze passen deze filosofie toe sinds ze hun eerste Urban Arrow creëerden, in 2010. Geïnspireerd om het stedelijke voertuig van de toekomst te bouwen, wilden ze een elektrische bakfiets ontwerpen die je nooit in de steek zal laten en die gemakkelijk te hanteren is in het verkeer . Robuust en toch behendig, duurzaam en toch licht. Het resultaat is hun iconische aluminium frame. Na enkele jaren van optimalisatie kunnen ze met trots zeggen dat het er nog steeds in wezen hetzelfde uitziet.

VERANDER MET UW BEHOEFTEN
Ze begrijpen dat uw behoeften en die van uw gezin in de loop van de tijd zullen veranderen, daarom zijn alle Urban Arrows modulair. Dit geeft u de vrijheid om te kiezen tussen verschillende frontframes. Een doos die groot genoeg is voor uw kinderen, of misschien iets dat compacter is. Alles is mogelijk. Op dezelfde manier dat uw behoeften zich blijven ontwikkelen, kan uw fiets dat ook.

Veiligheid eerst
Geen compromis. De zitpositie van de verlaagde kinderen zorgt voor een algeheel lager zwaartepunt. Dit heeft een positief effect op de manier waarop het gezin de weg volgt. Een stevige en verstelbare driepuntsgordel biedt veiligheid tijdens de rit. En de uitgebreide polypropyleen (EPP) -box beschermt uw kostbaarste lading rondom.
Urban Arrow Cargobike Family


Superieure behendigheid
Vol vertrouwen zigzaggend door het verkeer. Het lichte frame, de elektrische trapondersteuning en het traploos schakelen zorgen voor een zeer aangename rijervaring. Het fietst zoals je gewend bent, met behendigheid en comfortabele stabiliteit.
Urban Arrow familiefiets in de natuur


Zeg vaarwel tegen de auto
We hebben aan alles gedacht. We stellen ons assortiment accessoires samen door goed te luisteren naar onze fietsers. Met de optionele extra voorbank, regenhoes of Maxi-Cosi-adapter kunt u uw fiets afstemmen op de behoeften van uw gezin. Je fiets zal zo veelzijdig zijn dat je misschien die auto op de oprit verlaat.
Urban Arrow Cargobike met regenhoes


Een investering in vrijheid
Ontmoet het nieuwste lid van je stam. Een die u en uw kinderen overal mee naartoe neemt. Geen zorgen meer over uw drukke agenda, kinderen moeten plaatsen zijn, boodschappen halen of winkelen. Rijd moeiteloos door de stad of geniet van een reis naar het bos of het strand. Eén rit en u zult verslaafd zijn!

Voor meer info kan u steeds terecht in onze showroom of op https://www.urbanarrow.com