Al meer dan twee decennia was het doel bij Cervélo eenvoudig: de snelste fietsen ter wereld ontwerpen en ontwikkelen. Of je nu een Grand Tour-racer, Ironman-kampioen, leeftijdsgrouper of zaterdagochtendenthousiast bent, ze weten dat je het beste verlangt om je persoonlijk record te bereiken en ze helpen je graag om daar te komen.

Team Jumbo – Visma

CALEDONIA – 5 

De Caledonia-5 is een fiets voor de moderne wegrijder. De Caledonia is de fiets waar we naar blijven reiken als we weten dat de kilometerteller ver voorbij de driecijferige markering gaat. Lange ritten hebben steevast wat glad asfalt, wat rommelige bestrating over achterwegen, een cutty singletrack-connector en misschien zelfs je eigen lokale Strade Bianche-sector. Dus hebben we een fiets gebouwd die ze allemaal aankan, het goed doet, en spatborden monteren voor het geval de onheilspellende wolken veranderen in een stortbui van 130 km in je dag.

Caledonia-5

R5 

De R5 zal uw passie aanwakkeren, of u nu een nummer vastzet of op zoek bent naar segmentglorie. Kortom, het is een krachtige fiets waarop u kunt vertrouwen. Stijfheid en geometrie werken samen om trapefficiëntie en stabiel rijgedrag te bereiken. Naleving ingebouwd in het frame en ruimte voor 30 mm-banden zorgen voor een soepeler rijgedrag en helpen uw vermoeidheid te verminderen. Schijfremmen zorgen voor gecontroleerd remmen, ongeacht het weer op de top. We hebben de R5 stijver gemaakt op belangrijke punten in het frame, terwijl hij zijn vedergewicht status heeft behouden – niet alleen is hij aanzienlijk stijver dan de vorige iteratie van de R5, het schijfmodel is ook ons stijfste wegframe ooit. Die zorgvuldige balans tussen stijfheid en gewicht resulteert in een fiets die snel reageert op input, maar stabiel en voorspelbaar is op snelheid.

R5

S5

De S5 geeft prioriteit aan aerodynamische prestaties en stijfheid, waardoor het een platform is dat de voorkeur geniet van de snelste sprinters ter wereld. Denk echter niet dat het een one-trick pony is – ondanks de laterale stijfheid levert de S5 een ongelooflijk comfortabele rit. Je hebt ongetwijfeld de nu iconische V-Stem opgemerkt. We hebben die vorm geoptimaliseerd om de best mogelijke prestaties in de wind te leveren, de kabels erin te verbergen en genoeg opties voor stuur / stuurpen / stapel te maken voor vrijwel iedereen. Als je aan boord van een S5 klimt, ga je niet alleen snel, maar voel je je snel. De framestijfheid, geometrie, lay-up en buisvormen zorgen samen voor een fiets die comfortabel genoeg is om de hele dag voorin door te brengen, maar die beter reageert op een versnelling van de laatste seconde dan al het andere. Het maakt ook 28 mm-banden vrij, zodat u in de nieuwere reeks bredere velg / bandencombinaties kunt passen die u helpen nog meer aerodynamische voordelen te behalen.

S5

Voor meer info kleuren en modellen kan u terecht in onze winkel of op de website van Cervélo