Van de snelste racefiets ter wereld tot de meest capabele off-road gravelbike, onze racefietsen zijn ontworpen om bij jouw rit te passen.

Cannondale kondigde de productie van aluminium en koolstofvezel aan, terwijl alle anderen vasthielden aan staal. Ze schudden de vering met enkelzijdige vorken door elkaar. Ze ontwierpen ongelooflijke frames en producten die het racen opnieuw uitvonden, en creëerden bekroonde fietsen die mensen verder hielpen. Mensen hebben hun gek, belachelijk en erger genoemd. En toch wisten ze vanaf het begin dat wat ze deden goed aanvoelde en een verdomd gezicht spannender was – deze unieke passie voedt hen nooit eindigende drive om iconische fietsen te maken die gewoon beter werken. Fietsen die uw rit beter maken. Waar je ook rijdt, wat je ook rijdt, schrap de regels en laten we samen rijden.

CAAD13

Veelzijdigheid is gebundeld in CAAD13’s snelle als frames met ruimte voor 30 mm banden, spatbordcompatibiliteit en Speed Release-steekassen, hij is gebouwd om op elke weg te rollen, onder alle weersomstandigheden.

CAAD13 Schijf 105
CAAD13 Disc 105

SystemSix

Niet alleen de snelste in de windtunnel of gewoon de snelste voor een beperkt aantal rijders in een beperkt aantal scenario’s, maar ook de snelste voor iedereen die sneller wil gaan, vrijwel overal waar je sneller wilt gaan.

SystemSix Hi-MOD Ultra Di2
SystemSix Carbon Ultegra

SuperSix EVO

De geheel nieuwe SuperSix EVO is een prachtige evolutie van onze klassieke racemachine. We hebben het lichte gewicht en de telepathische bediening van de bekroonde vorige versie behouden en al het andere versterkt. Soepeler, capabeler en veel, veel sneller – hij is gemaakt om te vliegen.

SuperSix EVO Carbon Disc Ultegra Di2
SuperSix Evo Hi-MOD Disc Dura-Ace Di2