Mondraker

Mondraker is gevestigd in Elche, Spanje. Het Spaanse merk is een uniek merk dat zich weet te profileren als één van de meest innovatieve internationale merken door de lat nogmaals hoger te leggen op het gebied techniek in ieder level van de MTB-Creaties.  Mondraker is vooral  bekend  in  het  downhillcircuit  en  is  nu  aan  een  steile  opmars  bezig  in  de  crosscountry.  

Forward Geometry

Zero Suspension

Stealth Carbon

IST EVO(Podium)

Ook in de wereldbeker Mountainbike vindt men Mondraker terug en dit op de Podium Carbon RR of de langverwachte en gloednieuwe F-Podium. Geen ander fietsmerk dat de geometrie van deze fiets toepast. De nieuwe podium is het lichtste MTB-frame ter wereld. Deze fiets kan je bij ons altijd een weekendje testen. Geloof het of niet maar deze fiets is effectief een paar sec. per km sneller dan andere!

Mondraker viert 20 jaar sinds de oprichting. Twee decennia van passie, hard werken en verlangen. Van innovatie, doorbraken, frustratie, vastberadenheid, vastberadenheid en uiteindelijk trots. Hun niet aflatende drive komt voort uit een onlesbare dorst om de best mogelijke mountainbikes te ontwerpen, om fietsen te ontwikkelen zonder compromissen, om fietsen te maken die het verschil maken. Fietsen die winnen. Het toppunt van 2016 was de 1ste, 2de en 3de plaats op het WK Downhill in Vall Di Sole. Dit heeft geen ander fietsenmerk ooit voorgedaan.

Hieronder vindt u enkele modellen.

Cross Country (Alu):

Chrono R
Chrono

Cross Country (Carbon):

F-Podium Carbon DC R
F-Podium Carbon DC RR
F-Podium Carbon
F-Podium Carbon R
Podium Carbon R
Podium Carbon RR SL
Chrono Carbon R
Podium Carbon
Chrono Carbon
Chrono Carbon RR