Cannondale kondigde de productie van aluminium en koolstofvezel aan, terwijl alle anderen vasthielden aan staal. Ze schudden de vering met enkelzijdige vorken door elkaar. Ze ontwierpen ongelooflijke frames en producten die het racen opnieuw uitvonden, en creëerden bekroonde fietsen die mensen verder hielpen. Mensen hebben hun gek, belachelijk en erger genoemd. En toch wisten ze vanaf het begin dat wat ze deden goed aanvoelde en een verdomd gezicht spannender was – deze unieke passie voedt hen nooit eindigende drive om iconische fietsen te maken die gewoon beter werken. Fietsen die uw rit beter maken. Waar je ook rijdt, wat je ook rijdt, schrap de regels en laten we samen rijden.

Hardtail

De F-Si een racefiets voor de bergen boordevol prestatiekenmerken die zorgen voor de overwinning, en dat alles terwijl ze bijna niets wegen.

Cannondale
F-Si Hi- mod 1
Cannondale
F-SI Carbon 2
Cannondale
F-SI Carbon 4

Full suspension


Legitiem sneller, fundamenteel lichter. Direct beter – de geheel nieuwe Scalpel volledig geveerde mountainbike is de beste manier om je prestaties te verbeteren. Progressieve geometrie en onze nieuwe FlexPivot-ophanging geven je onbreekbare tractie, ongelooflijke efficiëntie en onwankelbare controle over elk deel van het parcours. Verbluffend snel. Ongelofelijk leuk.

Cannondale
Scalpel Hi -MOD1
Cannondale
Scalpel Carbon 4
cannondale
Scalpel Carbon 3

De nieuwe Scalpel heeft de beste, meest geavanceerde vering die ooit is gemaakt voor een crosscountry-mountainbike.

Het gepatenteerde FlexPivot-ontwerp biedt meer grip en meer snelheid – en weegt bijna niets. FlexPivot is ongelooflijk duurzaam en ongelofelijk flexibel. Deze gepatenteerde koolstofplaten creëren virtuele Horst-link pivots, terwijl ze stijver en lichter zijn dan lagers. En niet te vergeten: volledig onderhoudsvrij.

De eerste en enige enkelzijdige verende voorvork met enkele kroon ter wereld. Lefty Ocho is soepeler en stijver dan elke andere ultralichte XC-racevork op de markt. Dat betekent meer controle, meer uiterste nauwkeurigheid en meer mikken en schieten, vertrouwen in de remmen, voor meer snelheid, op meer plaatsen, vaker.

http://wwww.cannondale.com