Een elektrische mountainbike zie je veel vaker verschijnen in het straatbeeld, maar ook op de georganiseerde tour tochten in het weekend. In het begin was hier nogal een taboe rond, maar momenteel zijn ze niet meer weg te denken in het mountainbike milieu. Het verbaast je dan ook niet dat hier al kampioenschappen voor worden georganiseerd.

Stevens Bikes

E-Antelo

Voor sommige mensen zijn deze fietsen een motivatie om toch te gaan fietsen. Het geeft je namelijk net dat ietsje meer om er toch plezier aan te beleven. De drempel om door weer en wind te fietsen wordt algemeen lager.

Ook kiezen mensen omwille van medische of fysieke redenen voor het gebruik van een elektrische mountainbike. Zo zijn er voor hun voldoende mogelijkheden om toch verder te doen met hetgeen zij zo graag deden.

Ons aanbod in elektrische mountainbikes is voldoende groot. We hebben zowel fietsen voor de beginners als voor de mensen die graag downhillen. Er zijn sinds kort al modellen uitgerust met GPS voor in bosrijke gebieden.

 

STEVENS:

Hoger, verder, sneller – onbeperkt rijplezier zelfs off-road. Geleverd door de super krachtige Bosch CX elektromotor en de STEVENS genen netjes weggewerkt in een lichte, stevige aluminium frame en specs van de bovenste plank.

 

Stevens bikes

E-Cayolle+

Stevens bikes

E-Juke +

Stevens Bikes

E-Agnello +

Stevens bikes

E-Tremalzo Lady

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BERGAMONT:

E-MTB Bergamont

Revox Expert 29

E-MTB Bergamont

E-Revox 6 FMN 29

E-MTB Bergamont

E-Revox 6 29 Lime green

E-MTB Bergamont

E-Revox 7 EQ 29

E-MTB Bergamont

E-Revox 6 29 Black

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HERCULES NOS SERIES:

Hercules wil met de NOS series een uitroepteken plaatsen in de wereld van de elektrische mountainbikes. Dit zijn High-eind E-MTB’s made in Germany. Hercules maakt gebruik van: Brose, SR Suntour en Bosch motoren. Voor ieder wat wils.

Hercules NOS CX Sport

NOS CX SPORT

Hercules NOS CX COMP

NOS CX COMP

Hercules NOS Sport

NOS SPORT BROSE

 

                                                                      SIMPLON:

Ze zijn ieders lieverd: e-bikes. En als u de ‘roep van het wild’ wilt volgen en op ruw terrein wilt rijden, is een e-mountainbike precies de juiste fiets voor u. Dat betekent echter niet dat je niet meer hoeft te trappen – de E-MTB dient gewoon als ondersteuning en geeft je die extra boost. Voorbij zijn de dagen dat e-mountainbikes waren slechts iets voor saaie mensen. Integendeel: ze zijn perfect voor uitdagende trails en langere tochten.

Simplon E-MTB

E-Dilly 27,5

Simplon E-MTB

Sengo 27,5