Ons aanbod in elektrische mountainbikes is voldoende groot. We hebben zowel fietsen voor de beginners als voor de mensen die graag downhillen. Er zijn sinds kort al modellen uitgerust met GPS voor in bosrijke gebieden.

Een elektrische mountainbike zie je veel vaker verschijnen in het straatbeeld, maar ook op de georganiseerde tour tochten in het weekend. In het begin was hier nogal een taboe rond, maar momenteel zijn ze niet meer weg te denken in het mountainbike milieu. Het verbaast je dan ook niet dat hier al kampioenschappen voor worden georganiseerd.

Voor sommige mensen zijn deze fietsen een motivatie om toch te gaan fietsen. Het geeft je namelijk net dat ietsje meer om er toch plezier aan te beleven. De drempel om door weer en wind te fietsen wordt algemeen lager.

Ook kiezen mensen omwille van medische of fysieke redenen voor het gebruik van een elektrische mountainbike. Zo zijn er voor hun voldoende mogelijkheden om toch verder te doen met hetgeen zij zo graag deden.

MONDRAKER

Eindeloze paden, een geweldige fiets en wat basisuitrusting – je weet dat het niet veel nodig heeft om te genieten van de schoonheid van de natuur en het rijplezier. Er zijn fantastische paden over de hele planeet. En waar je ook gaat, je hebt honger om er gewoon op te rijden. Maar voor jou daar in de ongetemde wildernis valt er niets te bewijzen. Ontdekking en ervaring – dat is wat telt. Of je nu alleen bent, met je familie of beste vrienden: je fiets is the place to be. Dus pak het! Stel uw kompas in en laat uw instinct uw navigator zijn. Je volgende grote avontuur staat misschien voor de deur!

Prime 29
Prime R
Prime RX

STEVENS

Lange ritten over glooiende heuvels, steile beklimmingen en kronkelige berg­paadjes zijn van begin tot eind een genot met de E-hardtails van STEVENS. Grote afstanden zijn binnen handbereik dankzij de aanvullende elektrische onder­steuning van de Bosch Performance Line CX Cruise-motoren met krachtige, in de schuine buis geïnte­greerde 625 Wh-accu’s, of met de gedeeltelijk geïnte­greerde 500 Wh-accu van het Bosch G 3 Performance Line-systeem.

E-Juke
E-Agnello
E-Cayolle

BIANCHI

Als je de bospaden wil trotseren en één wil worden met de natuur, is de Bianchi E-Mtb reeks hetgeen dat je nodig hebt om nieuwe en buitengewone bergen te ontdekken. De onmogelijke bergen beklimmen is nu een realiteit en de meest moeilijke trails zijn nu het meeste plezier. Met een door stroom ondersteunde mountainbike zullen je ritten niet alleen langer worden, het zal je ook naar plekken brengen die voordien onbereikbaar dachten te zijn. Geef jezelf de kans om veel nieuwe trails, uitdagingen en ervaringen aan te gaan en uit te proberen. 

E-vertic X-Type
E-Omnia X Type

SIMPLON

Ze zijn ieders lieverd: e-bikes. En als u de ‘roep van het wild’ wilt volgen en op ruw terrein wilt rijden, is een e-mountainbike precies de juiste fiets voor u. Dat betekent echter niet dat je niet meer hoeft te trappen – de E-MTB dient gewoon als ondersteuning en geeft je die extra boost. Voorbij zijn de dagen dat e-mountainbikes waren slechts iets voor saaie mensen. Integendeel: ze zijn perfect voor uitdagende trails en langere tochten.

Sengo Pmax

BERGAMONT

E-Revox Premium Pro EQ
E-Revox Premium Expert
E-Revox Premiom Sport
E-Revox Sport
E-REvox Sport FMN