Iedereen die het koud heeft. Dat zijn de mensen waar Gerbing het voor doet. “Het is helemaal niet nodig om kou te lijden en ook helemaal niet stoer, sterker nog, het lichaam gaat minder functioneren, reageert langzamer en dat kan bij sommige activiteiten zelfs gevaarlijk zijn. Onze verwarmde kledij zorgt voor comfort en veiligheid.”

De verwarmde kledij van Gerbing is niet alleen geschikt voor mensen met een slechte doorbloeding, maar ook voor mensen die last hebben van reuma of fibromyalgie. Buiten dat zijn er nog heel wat andere groepen die gebruik kunnen maken van onze verwarmde producten. Denk aan: skiën en andere wintersportactiviteiten.

Door het gebruik van het unieke en in de verwarmde handschoenen en sportbroek gepatenteerde verwarmingstechnologie geeft Gerbing levenslange garantie. Waarom? Omdat ze achter hun product staan! Dat wil zeggen dat zolang het product nog draagbaar is, het verwarmingssysteem moet blijven functioneren. Alle elektrische componenten die onlosmakelijk aan het verwarmde kledingstuk bevestigd zijn vallen onder de levenslange garantie.

 De 7 volt verwarmde kleding, door een meegeleverde Li-po batterij beslaat:

Elektrische verwarmde kledij

Gerbing O7

Elektrisch verwarmde kledij

Gerbing S7 Ski

Elektrisch verwarmde kledij

Gerbing M-7 wanten

Elektrisch verwarmde kledij

Gerbing H-7

Elektrische verwarmde kledij

Gerbing 7V Sokken

Elektrisch verwarmde kledij

Gerbing 7V jas

Elektrisch verwarmde kledij

Gerbing 7V overig