Bianchi is het meest historische en prestigieuze merk fietsen. Hun erfenis, meer dan 130 jaar sterk, begonnen in Milaan in 1885 met Edoardo Bianchi, kan niet gelijk worden gegeven in de fietswereld. Hun positioneringsmiddelen het beste vanwaar Italië aan de wereld kan bieden: een toezegging om producten te bouwen als kunstenaars ” een regola d’arte” , en een onderscheidend design, stijl en smaak.

Bianchi zet een belangrijke stap voorwaarts in de elektrische revolutie. De nieuwe E-Omnia-familie definieert een innovatieve rijbenadering, die mensen helpt om beter en slimmer te bewegen in het dagelijks leven.

“De” Omnia “in zijn naam – het betekent” alles “in het Latijn – weerspiegelt de ambitie van het nieuwste platform van het Bianchi Lif-e Electric Intelligence-programma: je perfecte e-bike worden, de fiets voor elk type rijder”, zegt Bianchi CEO Zegt Fabrizio Scalzotto.

Met het doel een nieuwe manier van bewegen vorm te geven, lanceert Bianchi een nieuw platform van hoogwaardige e-bikes om te voldoen aan de behoeften van elk type rijder, van trekkers, reizigers en toeristen tot stadsverkenners, forensen en ervaren mountainbikes. ruiters.

Bianchi heeft drie verschillende werelden gedefinieerd met in totaal drie verschillende typen en acht modellen:

C-Type: stad

T-Type: tourer (inclusief heren- en damesversies, en een volledig geveerd model FT-Type)

X-Type: mountain (inclusief een full suspension model FX-Type) Wat begon met het vlaggenschip van het Bianchi-vlaggenschip, een elektrische e-SUV van koolstofvezel, breidt zich nu uit tot een reeks hoogwaardige aluminium e-bikes voor iedereen. De e-Omnia-familie is geprojecteerd rond drie pijlers: ontwerp, functie en integratie, met de nadruk op het verbeteren van de rijervaring, het comfort en de veiligheid.

E-omnia C-Type

Nexus 5SP
Deore 10SP

E-omnia T-type

Deore 10 SP
Nexus 5 Step-Through

E-urban

T-Tronik C-Type
T-Vertic C-type

E-Tourer

T-tronik T-Type
E-Vertic T-Type Deore 10SP