• +32 89 777 587
  • info@smartwheels.be

Stevens Racefietsen

Stevens Racefietsen

Aluminium:

Hier vind je echte klassiekers van STEVENS – met alle deugden die van ons een premium racefiets fabrikant maken  : 100 % ras klaar . Onberispelijk uitgerust. State-of- the-art aluminium frames , een combinatie van robuuste duurzaamheid met fijne rijeigenschappen

Stevens bikes

San Remo

Stevens bikes

Stelvio

Stevens bikes

Aspin

 

 

 

 

 

 

Carbon:

STEVENS carbon racefietsen zijn top -technologie op dunne banden. De nieuwe Comet biedt de ideale mix van licht gewicht , stijfheid , vootgeschreven toegestane normen(wedstrijdgericht), je krijgt echt wel iets voor je geld. De Xenon is uitgerust met een Di2 2×11 – speed groepset . Het Xenon frame is ook het frame waar de wegploeg van Crelan-Willems mee rijdt in de Vlaamse klassiekers. De Ventoux combineert versnelling met comfort . Alles wat u nodig heeft om uw meest ambitieuze doelen te bereiken .

Stevens bikes

Izoard

Stevens bikes

Izoard Pro

Stevens bikes

Izoard Pro Disc

 

 

 

 

 

 

Custom Built:

STEVENS custom racefietsen zijn net zo uniek als jezelf . Customize je droomfiets in tien opeenvolgende stappen, afhankelijk van al je wensen en maten. Enkel en alleen wanneer je fiets je op het lijf geschreven is zal je één zijn met je fiets en betere resultaten kunnen neerzetten op deze 2 smalle bandjes. Je kan je fiets samenstellen en met je papieren naar ons komen of we doen het samen met jou!

Maak je keuze uit: Comet, Comet Disc, Ventoux, Ventoux Disc, Xenon en de Aspin:

Stevens bikes

Xenon

Stevens bikes

Ventoux Disc

 

 

 

 

 

 

Time Trial/ Triathlon:

STEVENS biedt tijdrit experts en triatleten met de Super Trofeo en de Volt, een ultra aerodynamische carbon frame, geïntegreerde remmen en een verstelbare pasvorm, 100 % toegewijd aan topsnelheid.

Stevens bikes

Super Trofeo

Stevens bikes

Volt