Bergamont is oorspronkelijk afkomstig uit Duitsland en dat merk je ook goed aan de kwaliteit en de afwerking van de fietsen. Bergamont werkt enkel en alleen met de laatste nieuwe onderdelen van Bosch. Ondertussen is Bergamont een onderdeel van het grote Amerikaanse Scott.

We onderscheiden 2 grote lijnen. De E-Trekking serie en de E-Urban serie waarin we de E-Ville terugvinden.

Voor iedereen die houdt van dynamische ritten en zelfstandig wil genieten van duurzame mobiliteit: dankzij moderne elektrische aandrijftechnologieën zorgt de E-Trekking serie voor een constante wind in de rug en een extra boost tijdens elke rit. Met hun vooruitstrevende ontwerp, flexibele bediening en intuïtieve gebruikersinterface staan ze aan de spits van een nieuwe manier van individueel transport.

In de Urban serie levert de E-Ville een perfect rijplezier voor alle doelgroepen – nog nooit is een unisex E-Bike frame zo sexy geweest. Het kenmerk van deze iconische E-Bike is het Box-Flens Concept, een groot frame uit één stuk deel vervaardigd uit gegoten aluminium, dat niet alleen de batterij en aandrijving integreert op de best mogelijke manier, het is ook de sleutel tot de uitstaande stijfheid en de algehele rij mogelijkheden van de E-Ville. Iets dat altijd problematisch is geweest om te bereiken in een stap-through frame design. De strakke en moderne look wordt onderstreept door de zelfdragende spatborden en het carrier-systeem, waardoor het zich onderscheidt van de massa.

Kortom de E-bike waar iedereen van droomt, maar niet iedereen kan maken!

De Bergamont E-Ville wordt dan ook wel eens ” de kip met het gouden ei” genoemd.

E- Urban Serie:

E-ville Pro Belt
E-ville SUV Tour
E-ville Edition
E-ville Expert
E-ville SUV Elite

E- Trekking Serie:

E-horizon Edition 6 LTD
E-horizon Edition 6
E-horizon N5e FH Belt
E-horizon N5e FH
E-horizon SUV Country
E-horizon Sport 6
E-horizon FS Edition
E-horizon FS Expert