Bergamont is oorspronkelijk afkomstig uit Duitsland en dat merk je ook goed aan de kwaliteit en de afwerking van de fietsen. Bergamont werkt enkel en alleen met de laatste nieuwe onderdelen van Bosch. Ondertussen is Bergamont een onderdeel van het grote Amerikaanse Scott.

We onderscheiden 2 grote lijnen. De trekking serie en de Urban serie waarin we de E-Ville terugvinden.

De trekking serie heeft in 2019 een volledige makeover gekregen en biedt een groot assortiment in zowel naaf- als derailleur versnellingen. Sinds dit jaar heeft men ook gekozen voor zowel geïntegreerde accu’s als voor externe accu’s. Bent u op zoek naar een sportief maar toch zeer comfortabel frame dan vindt u in de trekking serie van Bergamont zeker u gading. De trekking serie is vaak in lage opstap, schuine buis en herenframe te krijgen.

In de Urban serie levert de E-Ville een perfect rijplezier voor alle doelgroepen – nog nooit is een unisex E-Bike frame zo sexy geweest. Het kenmerk van deze iconische E-Bike is het Box-Flens Concept, een groot frame uit één stuk deel vervaardigd uit gegoten aluminium, dat niet alleen de batterij en aandrijving integreert op de best mogelijke manier, het is ook de sleutel tot de uitstaande stijfheid en de algehele rij mogelijkheden van de E-Ville. Iets dat altijd problematisch is geweest om te bereiken in een stap-through frame design. De strakke en moderne look wordt onderstreept door de zelfdragende spatborden en het carrier-systeem, waardoor het zich onderscheidt van de massa.

Kortom de E-bike waar iedereen van droomt, maar niet iedereen kan maken!

De Bergamont E-Ville wordt dan ook wel eens ” de kip met het gouden ei” genoemd.

Urban Serie:

E-ville Pro Belt
E-ville Elite
E-ville Edition

Trekking Serie:

E – Horizon Elite Belt Amsterdam
E-Horizon Premium Pro Belt Gent
E-Horizon Premium SUV Lady
E-Horizon Edition Wave
E-Horizon Edition LTD Gent
E-Horizon SUV Comfort
E-Horizon SUV Country
E-Horizon Tour 500 Gent
E-Horizon N5e FH 500 Wave
E-Horizon N5e FH 500 wave Belt

E-Horizon FS Expert