Een elektrische mountainbike zie je veel vaker verschijnen in het straatbeeld, maar ook op de georganiseerde tour tochten in het weekend. In het begin was hier nogal een taboe rond, maar momenteel zijn ze niet meer weg te denken in het mountainbike milieu. Het verbaast je dan ook niet dat hier al kampioenschappen voor worden georganiseerd.

Stevens Bikes

E-Antelo

Voor sommige mensen zijn deze fietsen een motivatie om toch te gaan fietsen. Het geeft je namelijk net dat ietsje meer om er toch plezier aan te beleven. De drempel om door weer en wind te fietsen wordt algemeen lager.

Ook kiezen mensen omwille van medische of fysieke redenen voor het gebruik van een elektrische mountainbike. Zo zijn er voor hun voldoende mogelijkheden om toch verder te doen met hetgeen zij zo graag deden.

Ons aanbod in elektrische mountainbikes is voldoende groot. We hebben zowel fietsen voor de beginners als voor de mensen die graag downhillen. Er zijn sinds kort al modellen uitgerust met GPS voor in bosrijke gebieden. Daarnaast is er de keuze tussen hardtail  en Full Suspesion.