Twee woorden vatten de hele denkwijze van Riese & Müller samen:
uit overtuiging.

De passie voor fietsen en innovaties samen met hun perfectionisme domineren hun werk. Het resultaat daarvan zijn tot in detail doordachte e-bikes, e-cargo-bikes en vouwfietsen van de hoogste kwaliteit, met de meest innovatieve technologie en een baanbrekend design. Met andere woorden, echt Duits ingenieursschap.

Elk model is een complete oplossing voor een bepaalde toepassing. Alleen op die manier krijgen hun fietsen de beste rijeigenschappen voor het grootste rijplezier. Uw tevredenheid is uiteindelijk hun grootste stimulans.

Daarnaast stelt Riese & Müller nieuwe prioriteiten en investeren ze nog meer in innovatieve e-bikes en e-bike-technologie, zoals die van e-cargo-bikes en compacte e-bikes. Een perfecte werkplaatsservice, volwaardige techniek en een optimaal rijgedrag vormen nu het fundament van hun onderneming. Het is hun doel om marktleider in de groeimarkt van premium e-bikes en vouwfietsen te worden. Uitdagingen hebben ten slotte altijd al een magische aantrekkingskracht op hun gehad.

Nevo GT Touring HS
Charger4 GT Touring HS
Supercharger GT Vario HS
Charger4 Mixte GT vario HS