CANNONDALE

Pak elk spoor aan. Beklim elke klim. Door het vermogen en het rijgedrag van onze e-mountainbikes haalt u meer uit elke rit.

Habit Neo 3
Moterra Neo Carbon 3+

MONDRAKER

Je gaat vastberaden omhoog in de wetenschap dat elke gewonnen meter niet verloren gaat. Ademhalingssensaties, van stof tot regen, luisterend naar banden en bomen – u staat bovenaan, kiest uw favoriete pad en gaat ervoor. Mondraker Enduro-fietsen, ondersteund of gespierd, verbreden al uw zintuigen en vaardigheden. Forward Geometry biedt u een perfecte balans wanneer uw adrenaline het overneemt, waardoor u grip krijgt in ondenkbare situaties. Stealth Carbon-frames geven u hun behendige en precieze hart. De Zero-ophanging kan op rotsen drijven en stuiteren als een pure DH-fiets, maar je kunt zonder problemen accelereren en beklimmingen aanpakken, met krachtige motoren en batterijen die een episch bereik geven. Wees briljant in alle secties van je uitstapjes met de Foxy Carbon, Foxy, Crafty, Chaser en Dusk.

Chaser R
Chaser 29
Chaser R
Dusk R
Crafty Carbon X LTD

STEVENS

STEVENS’ nieuwe productlijn E-Inception is een mijlpaal in de MTB-traditie van STEVENS: de volledig vernieuwde Enduro en Freeride zijn de eerste volgeveerde e-mountainbikes waarvan zowel frame als achterdriehoek volledig uit carbon zijn opgebouwd. In de productlijn E-Inception combineren we de beste e-MTB-onderdelen op de hedendaagse markt met ons ongelooflijk licht, stabiel en visueel perfect gepropor­tioneerd carbonframe. 

E-Inception AM 8.7.2 GTF
E-Inception AM 7.7.2
E-Inception AM 6.6.1

BIANCHI

Als je de bospaden wil trotseren en één wil worden met de natuur, is de Bianchi E-Mtb reeks hetgeen dat je nodig hebt om nieuwe en buitengewone bergen te ontdekken. De onmogelijke bergen beklimmen is nu een realiteit en de meest moeilijke trails zijn nu het meeste plezier. Met een door stroom ondersteunde mountainbike zullen je ritten niet alleen langer worden, het zal je ook naar plekken brengen die voordien onbereikbaar dachten te zijn. Geef jezelf de kans om veel nieuwe trails, uitdagingen en ervaringen aan te gaan en uit te proberen. 

E-SUV
T-Tronik Rebel 9.2
E-vertic FX Type Pro
E-Omnia FX Type

SIMPLON

Ze zijn ieders lieverd: e-bikes. En als u de ‘roep van het wild’ wilt volgen en op ruw terrein wilt rijden, is een e-mountainbike precies de juiste fiets voor u. Dat betekent echter niet dat je niet meer hoeft te trappen – de E-MTB dient gewoon als ondersteuning en geeft je die extra boost. Voorbij zijn de dagen dat e-mountainbikes slechts iets waren voor saaie mensen. Integendeel: ze zijn perfect voor uitdagende trails en langere tochten.

Rapcon Pmax

RIESE & MüLLER

Maximaal rijplezier en maximale veiligheid – de Superdelite mountain is gemaakt voor lange tochten buiten de gebaande paden. 1.125 Wh volledig geïntegreerde kracht wordt effectief op elke ondergrond overgebracht, of het nu gaat om hoge bergen of steile trails. Dankzij de Bosch Performance Line CX motor en de Control Technology met volledige vering kunt u elke helling aan.

Superdelite Mountain

Verlaat de stad voor nieuwe avonturen: wie van de uitdagingen veraf van de gebaande paden houdt, zit met de Delite mountain helemaal goed. De Control Technology met volledige vering van Fox Float en een veerbereik van 150 mm, de krachtige Bosch Performance Line CX motor in combinatie met een accuvermogen van 625 Wh en de Schwalbe Nobby Nic banden maken de Delite mountain tot de specialist voor het terrein. Dus, wat houdt u nog tegen?

Delite-Mountain