Full Suspension, ook wel fully genoemd, is een volledig geveerde mountainbike.

Dit type mountabike is in de jaren 90 ontworpen in V.S. omdat men de standaard mountainbike oncomfortabel begon te vinden. Deze fullsuspension zijn vooral ontworpen om schokken op te vangen. Ze hebben zowel voor- als achtervering. Het is een fiets die meer comfort biedt, maar ook een stukje zwaarder is in gewicht door de extra features. Dit type fiets, wordt vooral ingezet wanneer je veel downhill gaat en veel hoogteverschil hebt tijdens je rit. Door de vering in zowel je voor- als achterwiel heb je minder kans op blessures en behoudt je meer grip, ook op ruig terrein.

MONDRAKER

Chaser +
Chaser 29

STEVENS

E-Inception AM 8.7 GTF

BIANCHI

Als je de bospaden wil trotseren en één wil worden met de natuur, is de Bianchi E-Mtb reeks hetgeen dat je nodig hebt om nieuwe en buitengewone bergen te ontdekken. De onmogelijke bergen beklimmen is nu een realiteit en de meest moeilijke trails zijn nu het meeste plezier. Met een door stroom ondersteunde mountainbike zullen je ritten niet alleen langer worden, het zal je ook naar plekken brengen die voordien onbereikbaar dachten te zijn. Geef jezelf de kans om veel nieuwe trails, uitdagingen en ervaringen aan te gaan en uit te proberen. 

E-SUV Racer XTR
T-Tronik Rebel 9.1
T-Tronik Performer 9.1

SIMPLON

Ze zijn ieders lieverd: e-bikes. En als u de ‘roep van het wild’ wilt volgen en op ruw terrein wilt rijden, is een e-mountainbike precies de juiste fiets voor u. Dat betekent echter niet dat je niet meer hoeft te trappen – de E-MTB dient gewoon als ondersteuning en geeft je die extra boost. Voorbij zijn de dagen dat e-mountainbikes slechts iets waren voor saaie mensen. Integendeel: ze zijn perfect voor uitdagende trails en langere tochten.

Rapcon Pmax