Neem de grote passen zoals Stelivo, Gavia en Pordoi of daag jezelf uit met een mooie, lange rit op de legendarische “Strade Bianchi”. Groot dromen is mogelijk met de nieuwe Bianchi e-road en e-allroad. Licht en krachtig, met instellingen voor elke behoefte en type terrein. De Bianchi e-road en e-allroad zijn voorzien van een compact. De geometrie van de e-road en e-allroad is dezelfde als die van de gewone racefiets. De polini-motor is technisch en geproduceerd in Italië, is een van de minst grote maar krachtigste in haar categorie.

POLINI E-P3
– BORSTELLOZE CENTRALE MOTOR EENHEID 36V, 250W, 70NM
– 500WH DOWN BUIS GEÏNTEGREERDE BATTERIJ (2de batterij van 500WH als optie)
– KOPPEL-, SNELHEID- EN CADENSENSENSOREN
– MULTIFUNCTIONELE LCD-DISPLAY
– 5 BIJDRAGEN: 1-30%, 2-60%, 3-120%, 4-250%, 5-320%
– AUTONOMIE: 1-200 KM, 2-160 KM, 3-120 KM, 4-90 KM, 5-70 KM
– GANG ASSIST
– 4H LADINGSTIJD                                                                                                                            

De nieuwe Aria e-road biedt de ultieme lichtgewicht wegervaring met kracht om uw grenzen te verleggen.Bianchi heeft specifiek zijn nieuwe IPD |ontwikkeld Inner Power Drive-systeem voor de Aria e-road, met behulp van de krachtige X35 V.2 trapondersteuningstechnologie van de Ebikemotion. Met 3,5 kg voor het hele systeem (achternaafmotor, 250 W batterij, iWOC One en alle bedrading), is het X35 V.2 e-power systeem de kleinste en lichtste full-power pedaalhulpmotor die beschikbaar is. Het is de perfecte oplossing voor rijders, met de wens om lange, veeleisende ritten te maken door de extra kracht en snelheid van een getrainde professional te selecteren, alleen wanneer dat nodig is.

Deze extra kracht draagt aanzienlijk bij aan, maar overschaduwt nooit het door mensen aangedreven streven en het gevoel van rijden op de weg. Het geeft gewoon het gevoel dat je meer kracht in je benen hebt.

Aria E-Road
Impulso e-road

Kies het niveau van assistentie dat het beste bij u past en hoe u zich voelt, of het nu een lichte of intense boost is. In ieder geval wordt u de winnaar.

Meer info op Bianchi E-road