De Load 60. Laag zwaartepunt, hoog niveau.

Perfect rijgedrag in iedere situatie, op asfalt, bospad of grindweg: de Load 60 is zo wendbaar en behendig dat men geen moment het gevoel heeft op een cargo-bike te rijden. Want het lage zwaartepunt, de krachtige Bosch Cargo Line Cruise motor en de Riese & Müller Control Technology zorgen voor dynamiek en een uitstekend rijgevoel.

De Load 75. Geeft uw vrijheid nog meer ruimte.

De rijwind voelen, genieten van de snelheid, vlotte stops en een snelle start. En daarbij zoveel meenemen als u wilt. Zo voelt vrijheid. Met zijn lage zwaartepunt, de Riese & Müller Control Technology en het reusachtige laadoppervlak brengt de Load 75 rijdynamiek en laadcapaciteit samen zoals vrijwel geen enkele andere cargo-bike doet. De sterke Bosch Cargo Line Cruise motor zorgt daarbij voor een tot op heden ongekende pit.En dankzij de hoogwaardige componenten is de Load 75 daarnaast ook nog uitermate betrouwbaar.

Klaar voor de komende generatie.

Het meest waardevolle wat u kunt vervoeren, zijn kinderen. Hun veiligheid staat voorop. De twee 5-puntsgordels voor twee kleine kinderen en een comfortabele, gestoffeerde zitpositie zorgen voor ontspannen ritten door stad en land. Voor allround veiligheid is deze uitrustingsvariant alleen in combinatie met zijwanden leverbaar.