Butchers & Bicycles

 

Butchers & Bicycles

Butchers & Bicycles MK1-E is een snelle, veilige en super gemakkelijke bakfiets. De ultieme gezins-bakfiets met het comfort van een auto.

 

Veilig en leuk

Omdat de MK1-E in de bochten leunt, is hij tegelijkertijd snel en veilig. De 3 wielen maken de bakfiets stabiel om met kinderen te rijden en het vermogen om te leunen maakt het comfortabel en veilig op oneffen wegen en tijdens het keren.

 

Perfect voor kinderen

Het is geweldig om je kinderen voor je te hebben. Ze zijn tegelijkertijd veilig en comfortabel. Wanneer de Mk1-E in de bochten leunt, is het een natuurlijke en opwindende achtbaan-sensatie, die een glimlach op alle gezichten brengt.

 

Geen zweet om te rijden

Bergop gaan of lange afstanden rijden? Met de geïntegreerde en krachtige Bosch Performance CX-motor kunt u gemakkelijk uw kinderen en boodschappen redden zonder in het zweet te raken.

 

Elke gewenste kleur

Zolang het zwart of wit is.Het kiezen van de juiste kleur is vrij eenvoudig. Kies het koele, matzwarte of glanzend witte frame.Voel je vrij om te mixen en matchen met een zwart frame en omgekeerd.

 

 

 

We hebben het krachtigste en meest betrouwbare e-bike-systeem op de markt toegevoegd aan de MK1-E.

 

Bergop gaan of lange afstanden rijden? Met de geïntegreerde en krachtige Bosch Performance CX-motor kunt u gemakkelijk bij uw kinderen en boodschappen komen zonder in het zweet te raken.

 

Al onze MK1-E zijn uitgerust met de krachtigste Bosch e-bike-motor die beschikbaar is – de Performance Line CX.

 

De Performance CX-aandrijving levert een indrukwekkend maximumkoppel van 75 Newton-meters en helpt u om de steilste heuvels te maken of zware lasten te slepen zonder in het zweet te raken.