Butchers & Bicycles

De nieuwe MK1-E Gen. 3: een snelle, veilige en super gemakkelijk te rijden e-bakfiets met auto-achtig comfort .

De MK1-E Gen. 3 wordt geleverd in twee modellen. Ze delen dezelfde gepatenteerde  BUILT TO TILT™-technologie waardoor het veilig en super gemakkelijk te rijden is. Beide modellen zijn verkrijgbaar in mat zwart of glanzend wit. De laadbak wordt geleverd met of zonder transparante voordeur.
Neem een ​​kijkje en ontdek welke voor jou is

Gen. 3 – Nieuwe functies

Aandrijfeenheid 

De MK1-E Gen. 3 is uitgerust met The Performance Line CX Gen4 met een koppel tot 85 Nm voor een krachtiger en natuurlijker rijgedrag. De nieuwe Tour+-modus biedt te allen tijde de perfecte hoeveelheid ondersteuning voor een natuurlijke en energiebesparende rijervaring. 

Weergave

Het kleine display dat alles heeft. Verbind het Kiox-display met Bluetooth en gebruik de eBike Connect smartphone-app voor een interactieve fietservaring. Het nieuwe besturingssysteem maakt
veel gepersonaliseerde functies mogelijk voor een meer inzichtelijke rit.

Frame-ontwerp 

De MK1-E Gen. 3 is gebouwd met een kortere bovenbuis die de algehele rijervaring van rijders van alle lengtes verbetert. Het 8 cm kortere frame stelt gebruikers in staat om meer rechtop te zitten en meer controle te hebben terwijl ze onderweg zijn. 

Bredere achterband

De MK1-E Gen. 3 is geüpgraded met een bredere bagageband achter. De bredere band zorgt voor een betere stabiliteit, vooral bij het vervoeren van zware lasten in de bak.

Supernova-lampen 

Iedereen heeft verlichting nodig als ze in het donker rijden. Daarom hebben we van de supernova lampen een standaardintegratie gemaakt en zullen ze op alle MK1-E Gen. 3-fietsen worden gemonteerd 


meer info bij ons in de winkel of op Butchers & bicycles