• +32 89 777 587
  • info@smartwheels.be

Elektrische plooifiets

Reist u regelmatig met de trein of neemt u graag uw fiets mee op vakantie? Dan is de elektrische plooifiets misschien wel iets voor u?

U kan de fiets door middel van een eenvoudig systeem toeplooien waardoor u ook minder ruimte nodig heeft om uw fiets te stockeren en te verplaatsen. Gedaan met sleuren op de fiets- of dakdragers van je wagen.

De Hercules Rob Fold is voorzien van een 400Wh of 500Wh Bosch accu met middenmotor aandrijving waarmee u een autonomie van wel 150km mee kan creeëren. Een voorloper in zijn categorie en voor 2019 ook

verkrijgbaar met geïntegreerde accu.

Onze plooifietsen zijn een echt hebbedingetje en zijn ook altijd razend snel verkocht.

Hercules plooifiets

Rob Fold I-F8

Hercules plooifiets

Rob Fold I-R8

Hercules plooifiets

Rob Fold 9

Hercules Plooifiets

Rob Fold R8

Hercules plooifiets

Rob Fold F8

Hercules Plooifiets

Rob Fold R7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook zijn we verdeler van het Belgische merk BIZOBIKE.

elektrische plooifiets

Miesty Bello

Bizobike werd opgericht met als enig doel, mensen te overtuigen om meer ecologisch duurzame vormen van transport te gebruiken… Om dit doel te bereiken hebben we ons gericht op het ontwerpen van kwalitatieve en goed geprijsde vouwfietsen, in de volksmond ook wel plooifietsen genoemd.  Bizobike is toegewijd aan het ontwerpen van oplossingen voorgroene mobiliteit.  Wij zijn voorstander om mensen, organisaties en overheden te overtuigen om meer vormen van milieuvriendelijkervervoer te gaan gebruiken. 

Elk jaar streeft Bizobike naar verbeteringen wat betreft: het rijgedrag, het gewicht, het vouwsysteem, de duurzaamheid van onze manuele en elektrische vouwfietsen.

BESCHRIJVING Miesty Bello:

De Bizobike MIESTY BELLO  is een elektrische vouwfiets met een handige en praktische lage opstap en een uitneembare batterij gemonteerd op het draagrek.  Dit model heeft een totaalgewicht van 22,9 kg.  
De Bizobike MIESTY BELLO bevat een handig verstelbaar stuur, die het rijden meer dan aangenaam maken.
​Ook de geïntegreerde fietspomp in de zadelpen en de geïntegreerde bel in de remhendel zijn zeer leuke opties.

De Bizobike MIESTY BELLO biedt perfecte stabiliteit gecombineerd met een comfortabel rijgedrag.

SPECIFICATIE:

Lage opstap / 6061 Aluminium / SAMSUNG Batterij 36V – 13ah
Actieradius +/- 120 KM (Eco Stand)  /  8Fun motor 250W (achter) Shimano ALTUS M370 – 7 speed  /  Shimano shifter EF45-7 TEKTRO V-brakes / GEL zadel Selle Royal  / Verstelbaar stuur Geïntegreerde pomp in zadelpen  /  Ingebouwde bel in remhendel Inclusief voor -en achterlicht & handige draagtas op wielen.
Opgevouwen afmetingen:   L78 X B41 X H71L 78 x B 41 x H 71 cmL 78 x B 41 x H 71 cm

L 78 x B 41 x H 71 cm

elektrische plooifiets