Stap op die droomfiets

en trappen maar

Of je nu houdt van een handige bakfiets, snelle speed pedelec of blitse racefiets, met de fiets ervaar je een ultiem vrijheidsgevoel! En het is exact die vrijheid die we doortrekken in ons aanbod. Daarbovenop begeleiden onze digitale tools je stap voor stap in de zoektocht naar dat ultieme droomexemplaar en profiteer je van een pak voordelen. Zo kan jij volop genieten van dat ontspannende tochtje naar het werk of die schilderachtige rit met vrienden en familie tijdens het weekend.

Smeer je kuiten al maar in!

Als werknemer een fiets leasen via je werkgever?

alleen maar voordelen bij o2o

Jouw droomfiets

Wat kies je: ga je voor een betrouwbare elektrische stadsfiets, ruime bakfiets of snelle speed pedelec? Of liever een mountainbike, racefiets of plooifiets die handig van pas komt tijdens het weekend? Aan jou de keuze!

Geen onverwachte kosten

Bij o2o-fietsleasing voorzien we een budget voor het onderhoud. Hierdoor hoef je zelf bij de fietshandelaar niets te betalen en regelen wij dit rechtstreeks met je fietsenmaker.

Zorgeloos trappen

Je wil erop vertrouwen dat je nieuwe fiets je overal brengt waar je moet zijn. Dat snappen we. Daarom hebben we een aantal speciale fietsverzekeringen voor jou, zoals onze diefstalverzekering en pechbijstand, waar je ook hier geniet van het fiscaal voordeel. Ontdek hun services 

40% voordeliger

Een fiets leasen via je werkgever? Dan kost je fiets je op het einde van de rit gemiddeld 40% minder dan wanneer je ’m zelf zou kopen. Nog straffer: niet alleen je fiets krijg je gemiddeld 40% voordeliger, je krijgt datzelfde fiscaal voordeel ook op accessoires, en verzekeringen.

Geen hoge aankoopsom

Bij fietsleasing betaal je geen hoge eenmalige aanschafkost, maar bekostig je je droomfiets via een gespreide betaling. En ondertussen geniet je van het fiscaal voordeel. Bereken je voordeel