Elektrische fietsen komen meer en meer in het straatbeeld voor. De drempel dat enkel senioren met de elektrische fiets rijden is zo goed als voorbij.

We zien dat de elektrische fiets veel aan populariteit heeft gewonnen en nog altijd wint bij andere doelgroepen zoals: woon-werkverkeer, jongere gezinnen, sportieve fietsers enz…

Als specialist in elektrische fietsen willen we onze klanten een zo goed mogelijk afgesteld gamma aanbieden zodat we voor iedereen de juiste fiets kunnen aanbieden. Onze A-merken zijn persoonlijk getest en overwogen zodat we zeker zijn van de kwaliteit van deze producten.

Ongeveer 90% van onze elektrische fietsen zijn uitgerust met een middenmotor. Het voordeel van de middenmotor is dat de ondersteuning rechtstreeks op de trapas zit. U bepaalt eigenlijk zelf de kracht die de motor ontwikkeld. Indien u niet trapt zal de motor ook niet in werking treden.

Dit zijn enkele aspecten waarop een middenmotor het haalt van een elektrische fiets waarvan de motor zich in het voor- of achterwiel bevindt.

Enkele zaken waar we als specialist belang aan hechten zijn:

  • Zitpositie–> comfort
  • Kwaliteit/prijsverhouding
  • Technische aspecten van de fiets
  • Veiligheid
  • Service na verkoop door zowel het fietsmerk als de dealer

Onze A-merken zijn: Stevens, Hercules, BergamontSimplon, Cannondale, Riese & Müller, Opium, BabboeButches & Bicycles en Urban Arrow

Butchers & Bicycles
Stevens

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.