Smartwheels gaat steeds op zoek naar exclusieve producten. De Earlyrider  (loop-)fietsen zijn daar een voorbeeld van!

Hieronder zie je enkele voorbeelden van deze oerdegelijke Earlyrider (loop-)fietsjes!

Earlyrider Bonsai

Earlyrider Bonsai 12″

Bonsai Natural 12″

12″ loopfietsje voor 1,5 tot 2,5 jarige

Earlyrider bewijst met de Bonsai nogmaals dé trendsetter te zijn. Een “best of” maken mét hout, nieuw design en de zeer gewaardeerde aluminium stuurset van de Alley Runner: dat was de opzet. En of ze hier in geslaagd zijn! Het resultaat is een wondermooi loopfietsje met een frame uit 1 stuk mulitplex berkenhout, getorst naar een asymetrisch minimalistisch frame. Pure klasse.

 

Trail Runner 14″ Road Dropbar + straight bar 2 in 1

De perfecte combinatie:

Monteer je koersstuur voor wanneer de haarspeldbochten liggen te wachten. De adrenaline komt boven bij het zien van mijn eerste baanmachientje. Earlyrider vraagt zich eigenlijk af waarom ze niet vroeger bij dit idee kwamen. Het lag voor de hand: een perfecte controle diep in de dropbars, een voorovergebogen houding die het afduwen verbetert en de loopbeweging vloeiend maakt.

Earlyrider trail runner 14

Earlyrider trail runner 14

Of toch wat ruiger terrein? Ga dan voor het rechte stuur, het zit mee in de doos en is snel monteerbaar met 2 boutjes.

Het resultaat is in beide versies een zeer performant loopfietsje met een klassiek frame uit geborsteld alumnium. De voorvork, met cartridge bearings is een staaltje toptechniek voor de allerkleinsten. Samen met de aluminium velgen is het zeer snel en handelbaar. Het zadeltje in simili leer met rivetten is ook morfolgisch correct en comfortabel voor de loopbeweging. Je kind zal het niet meer loslaten en de uitstapjes worden vanaf nu een grote pleziertocht. Als papa of mama het fietsje toch moet dragen? Geen probleem met maar 3.6 Kg!

Het volledige assortiment vindt u via onderstaande link.

early rider